Popquiz – romjulspesial!

Hva er romjulen uten et fullsatt Union Scene og Martinsens spørsmål? Det er en fornøyelse å kunne annonsere at Drammen Popquiz nok en gang tar steget ut av sine faste lokaler på Rekord Bar og inn på Union Scene for en utvidet spesialquiz mandag 28. desember! Hvert år har quizen bydd på rekorder. Selv om avstandsregler setter en stopper for rekorder i år, blir det som alltid god stemning og bra trøkk. 

Quizmaster Erik Martinsen har funnet frem et assortert utvalg go’låter med det beste fra pop & rock de siste 50 årene, smakfullt akkompagnert av utvalgte visuelle nøtter! Det blir også en spektakulær liverunde.

Noe for enhver smak og kunnskapsnivå skal det bli, og tradisjonen tro på disse arrangementene skal dere selvfølgelig også få se en nydelig bukett ferske bilder fra fantastiske og vakre Bømlo! Ingen romjulsquiz uten!

Dører og tappetårn åpnes kl. 18, mens unge (unge?!?) Martinsen snurrer i gang quizen kl. 19.00. Sharp!

Kom gjerne tidlig for å få et godt bord, for her blir det fullt! Det er maks 6 deltagere pr.lag. På grunn av både smittevern, nødvendig påmelding og for å sikre at ingen melder seg på uten å dukke opp, blir det en liten kostnad for å delta i årets quiz. Sikre deg billetter!

Velkommen til romjulens vakreste eventyr!

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.