Rekommandert #57: Werner Von Braun

Live podcast

Live innspilling er avlyst. Temaet vil bli spilt inn og tilgjengeliggjort som podcast uten publikum. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert fortløpende. Grunnet mange refusjoner om dagen, kan det ta opp mot 1 måned før refusjon gjennomføres.

----

Mandag 25.januar bærer det ut i verdensrommet når vi skal vie en hel kveld til den tyske vitenskapsmannen Wernher Von Braun. 

Eirik Newth kan snakke om denne villbassen på både inn- og utpust og er dermed selvskreven gjest for kvelden. Dette blir en kveld om alt fra tysk science fiction rundt forrige århundreskifte til Walt Disneys futurisme og kaldkrigskonspirasjoner. Ta med soveposen til Union Scene i Drammen. Kan hende vi blir snakkende i dagevis.

Dørene åpner 19:00. Oppstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.