Rekommandert #61: Freakshows

Live Podcast

Mandag 31.mai returnerer Bent Julenissen Lønrusten hit til Rekommandert! Denne gangen er det for å snakke om freakshows.

Kanskje mest kjent gjennom den legendariske sirkusmanageren, underholdningsentrepenøren og forretningsmannen Phineas Taylor Barnum som fra midten av 1800-tallet uhildret stilte ut folk og fe som måtte ha kommet til verden litt utenfor normalen. I tillegg til Barnum sjøl skal vi også ta for oss de kanskje mest kjente og berømte freakshow-artistene og deres skjebner. En underlig industri var det, som ble populær over hele verden.

Lille Norge er intet unntak og først så sent som i 2013 ble levningene av den berømte apekvinnen Julia Pastrana returnert til hjemlandet Mexico, etter å ha holdt på å ende på en søppelplass utenfor Oslo - 153 år etter sin død.

Dørene åpner 19:00. Praten starter 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.