Rotlaus

I lys av smittesituasjonen og utviklingen av pandemien vil Drammen Scener være stengt for publikumsarrangementer frem til 21. mai. Dette arrangementet er besluttet avlyst.

Alle billetter vil bli refundert til samme kort det ble kjøpt med. Grunnet stor mengde refusjoner, kan refusjon ta opp til 1 måned. Les mer her.

---

Pandemien har ikke satt en stopper for Rotlaus, som har brukt tiden effektivt i studio. I mars kom utgivelsen «Gatelongs» og solgte raskt til gullplate.

Seinsommeren spilte de 9 utsolgte, korona-vennlige konserter for 200 personer på henholdsvis Frøya, Elverum, Vinstra og Oslo. I forbindelse med konserten i Oslo slapp bandet låta «Vakker og vill». Den gikk ett inn på 3. plass på norske hitlister og bandets desidert største singel-utgivelse. 1 000 000 avspillinger knappe to uker etter utgivelsen.

Høsten 2020 har de brukt godt med mye studiojobbing, der de mikser og remastrer hele første album-utgivelse, samt ferdigstiller to låter som er rett rundt hjørnet. En akustisk versjon av låta «Ei tid» med gjesteopptreden, samt låten «Du» med gjesteopptreden fra søta bror.

Rotlaus sin albumutgivelse «På vei» fra 2018 har satt norsk rekord med tilsammen 140 sammenhengende uker på albumlistene.

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.