Vidar Villa

I lys av smittesituasjonen og utviklingen av pandemien vil Drammen Scener være stengt for publikumsarrangementer frem til etter påske. Dette arrangementet er besluttet flyttet til 12. juni 2021. Dine billetter er gyldig for den nye datoen.

Har du ikke mulighet for å gå på den nye datoen, kan du søke om refusjon via linken her. Frist for å søke refusjon er 13. mai.

---

Etter Norges største sommerturné i 2020 med 44 utsolgte konserter langs kysten, kicker Vidar Villa i gang et nytt og bedre år, med sin VINTERTURNÈ 2021!

Lør 6.feb tar han endelig med seg bandet og live-showet sitt til Drammen, og er klar for å skape litt etterlengtet godstemning. Om restriksjonene skulle vedvare og konserten utsettes, beholder du selvsagt billetten din, får den refundert (eks. avgift) dersom ny dato ikke passer.

Obs! Forrige turné med ble raskt utsolgt, og denne gangen er det kun 50 plasser tilgjengelig i henhold til smitteverns-restriksjonene. Derfor gjelder det å være rask for å sikre seg billett!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning. Smittevern blir nøye ivaretatt under konserten, les mer her

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.