Mayhem

Support: Cadaver

Alle gode ting er tre. Med tre tidligere planlagte konserter, som alle ble avlyst grunnet pandemien, har vi stor tro på at denne konserten vil bli avholdt. Og gøy blir det, for nå er gjengen i Mayhem tilbake. Fem år etter forrige albumslipp, blir det i år både nytt album og turné!

Flere band har kalt seg verdens største kultband, men aller best passer den kanskje på legendene i Mayhem. I oktober slippes det nye albumet "Daemon".

Få andre band har en historie så prega av dramatikk og mystikk, og få har klart å holde posisjonen som pionerer og samtidig videreutvikle en stilart på samme måte. Flere av Mayhems utgivelser har vært milepæler innenfor ekstremmetal, og har gjort at bandet har lojale fans over hele verden!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.