Mayhem

Alle gode ting er tre. Med tre tidligere planlagte konserter, som alle ble avlyst grunnet pandemien, har vi stor tro på at denne konserten vil bli avholdt. Og gøy blir det, for nå er gjengen i Mayhem tilbake. Fem år etter forrige albumslipp, blir det i år både nytt album og turné!

Flere band har kalt seg verdens største kultband, men aller best passer den kanskje på legendene i Mayhem. I oktober slippes det nye albumet "Daemon".

Få andre band har en historie så prega av dramatikk og mystikk, og få har klart å holde posisjonen som pionerer og samtidig videreutvikle en stilart på samme måte. Flere av Mayhems utgivelser har vært milepæler innenfor ekstremmetal, og har gjort at bandet har lojale fans over hele verden!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

1. desember
SceneHovedscenen
Pris430,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.