Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f.eks. Google Chrome.
 
 

Union Scene for Barn

 
 

Vi ser frem til en høst fylt med gode tilbud for de små på Union Scene. Aktørene på huset gir deg gode opplevelser i trygge rammer hele høsten. Se våre smittevernstiltak og kjøreregler for besøkende her. I tillegg til våre vanlige kjøreregler, ber vi foreldre være ekstra påpasselig på at deres barn overholder avstand.

Noen arrangementer er gratis, men av smittevernhensyn vil det kreves at man henter ut billett på forhånd. Det vil IKKE bli solgt noen billetter ved innslipp denne sesongen, alle billetter må kjøpes på forhånd.

PS: Årets sesong er med ekstra færre billetter tilgjengelig – vær tidlig ute med å kjøpe/hente din billett.


Rockekonsert med Kulturskolen – 5. september
Hovedscenen
Kulturskolen har mange flinke elever, og noen av de spiller sammen i band. Denne lørdagen spiller de musikk som får deg til å hoppe, danse og synge. Bli med og ha det gøy sammen med oss! Anbefalt fra 3 år. Billetter er GRATIS, men må hentes ut på forhånd.


Sacred Scene for barn – 12. september
Hovedscenen
Interaktiv forestilling av bildeboken «Reisen» av Veronica Salinas. Dette er en fortelling om identitet, både den man skaper gjennom møter med andre mennesker og kulturer, men også det bildet en har av seg selv. Anbefalt fra 3-8 år.


Globus for de minste: Mini-Afrika – 19. september
Kulturskolesalen (inngang via Drammen Kulturskole)
Gjennom lyd, farger, fortelling, bevegelser og musikk, skaper Raymond Sereba en sanselig og fascinerende musikkopplevelse for barna. Anbefalt fra 3. år. Billetter er GRATIS, men må hentes ut på forhånd.


Filmklubb: Supa Modo – 26. september
Multisal 1 (Inngang via Union Scenes hovedinngang)
Som mange andre jevnaldrende er ni år gamle Jo besatt av superhelter og dagdrømmer om å være en av dem. Men Jo er ikke helt som andre 9-åringer, hun er veldig syk. Filmvisning med norsk tekst og engelsk tale. Anbefalt fra 9 år.


Bragelørdag: Rommet i mellom, 3. oktober
Bragesalen
Vokteren samler stemmer fra hele verden, som trenger å finne tilbake til seg selv. Her kan de få nye krefter fra Hjelperen som passer på den. Magisk og musikalsk forestilling for de minste. Anbefalt fra 3 år.


Figurteater: Den lille store reisen – 10. oktober
Hovedscenen
Sammen med den lille fuglen Kiwi, tar barn og voksne fatt på et eventyr i en varmluftsballong for å utforske universet og la drømmen om å kunne fly komme til live. Anbefalt fra 1-4 år. To forestillinger med begrenset antall billetter per.


Teater: Ruffen – 17. oktober
Hovedscenen
Ruffen og Hamayoko er så lykkelige. De skal nemlig snart bli foreldre. Egget i alle regnbuens farger skal klekke, men en natt forsvinner egget. Hvordan skal de få tilbake sin kjæreste skatt? Anbefalt fra 4 år.


TRASS – Rock for kidsa – 24. oktober
Hovedscenen
TRASS er et herlig og rufsete rockeband for barn, som spiller egne låter og kjente barnesanger i ny drakt. Alle medlemmene jobber i barnehagen og lager flere av sangene sine i samspill med barn. Det er nettopp dette som gjør den musikalske tilnærmingen til TRASS så unik.


Filmklubb: Robin Hood – 31. oktober
Multisal 1
Robin Hood er helten som tar fra de rike og gir til de fattige. Opplev den kjente fortellingen, i Disney’s eventyrlige animasjonsfilm. Norsk tale. Passer for alle.


Konsert: Gjøkungen – 7. november
Hovedscenen
Ut av et magisk egg klekkes det en annerledes fugleunge. Mamma- og Pappafugl syntes hun er altfor stor og bråkete. Hvorfor er hun så annerledes? Hva betyr det å være bråkete. Gjøkungen er en historiefortellende konsert med en dagsaktuell og viktig tematikk knyttet til hvordan det er å ikke passe inn. Anbefalt fra 3 år.


Bragelørdag: Snødronningen – 14. november
Brageteatret
Et magisk og musikalsk eventyr om et uovervinnelig vennskap. Av H.C. Andersen. Kai, den aller beste vennen til Gerda har blitt borte. Når ingen kan svare på hvor han har blitt av bestemmer hun seg for å dra ut og lete etter han. Anbefalt fra 5 år.


Filmklubb: Polarekspressen – 21. november
Multisal 1
Bli med på en uforglemmelig julereise. Chris tviholder på troen om at julenissen skal avlegge en gaverik visitt. Plutselig hører han et dundrende brøl. Til sin store overraskelse får han se et skinnende, svart tog stanse på gaten utenfor – og dermed starter den utrolige reisen til Nordpolen. Norsk tale. Anbefalt fra 7 år.


Bragelørdag: I Nattens Lys – 28. november
Bragesalen
En eventyrlig reise gjennom den mørke og vakre natten, inntil svarttrosten igjen hilser en ny dag velkommen med sin sang. Anbefalt fra 3 år.


Turbotroll Julespesial – 5. desember
Hovedscenen
Kom i julestemning med Turbotroll! Trolla pynter halene med glitter og Kriblekroppene tar på seg nisselue. La oss danse og synge julen inn sammen. Det blir både kjente turbotrollsanger og en og en annen julehit. Gleder kosedyra seg til jul? Hvis julenissen tar seg av på beina lukter det tåfis. Anbefalt alder fra 3 til 8 år.