Jonas Alaska og Thom Hell

To av våre sterkeste låtskrivere og artister, Jonas Alaska og Thom Hell, gir ut musikk sammen og turnérer sammen i 2021!

Samarbeidet deres startet i 2011 da Thom produserte Jonas debutalbum, noe som resulterte i 3 Spellemann-nominasjoner. Nå, 10 år senere, står de for første gang sammen på scenen og turnérer over hele Norge. Med seg på turnéen har de et band av ypperste klasse, bestående av Even Ormestad (a-ha, Jaga Jazzist, Marit Larsen), Thomas Aslaksen (Øystein Greni), Kjetil Grande (Knut Reiersrud, Vidar Busk) og Ronny Yttrehus (Sol Heilo, Unni Wilhelmsen, Josefin Winther).

Jonas Alaska har blitt en av Norges største artister innen singer/songwriter-sjangeren. Han er særlig kjent for sine sterke, personlige tekster, kombinert med smarte, ofte skamløst fengende låter. Jonas Alaska mottok «Årets nykommer» under Spellemann i 2011 og har siden den gang sluppet 5 album som alle har fått strålende mottagelse i- og utenfor Norge.

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, låtskriver og produsent har han gitt ut hele 9 studioalbum, mottatt 3 Spellemannspriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det Store Korslaget». I tillegg til sin egen omfattende karriere er Thom Hell kjent fra suksessfulle samarbeid med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska.

17. november
SceneHovedscenen
Prisfra 240,- til 350,-
VarighetCa 90 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.