Stein Torleif Bjella & KORK

Vi ønsker velkommen til en unik opplevelse i Drammens Teater når Stein Torleif Bjella tar med seg noen musikere fra KORK for konsert på Hovedscenen. 

Orkesterarrangørene Erlend Skomsvoll, Petter Winroth og Jarle Storløkken fikk i oppdrag å skrive arrangement for messing og tre til ti sanger av Stein Torleif Bjella.  8.-10. juni 2020 møtte Bjella elleve klassiske musikere fra Kringkastingsorkestret i Store studio. På disse dagene ble plata «Bjellasangar for messing og tre» og et tv-program for NRK spilt inn.

«Bjellasangar for messing og tre» er et resultat av pandemien, og ble sett i stand av Kringkastingsorkesteret i en tid da kulturlivet under nedstengning måtte se etter nye samarbeid. 

«Bjellasangar for messing og tre» spilles på Drammens Teater 10. november 2022. Der blir albumet fremført av elleve av landets fremste klassiske musikere, i møte med Stein Torleif Bjella.

10. november
SceneHovedscenen
Prisfra 510,- til 620,-
VarighetCa. 90 min
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.