Blood Sweat & Tears

Blood Sweat & Tears er mer enn et band – de er et musikalsk eventyr som spenner over flere tiår med musikkhistorie. Med et utall klassiske album og hitsingler bak seg, fortsetter de å begeistre nye generasjoner av fans med verdensomspennende turnéer.

Det blir en forrykende konsert man får når Blood Sweat & Tears skal sette fart på sitt publikum!

Det har gått 50 år siden grunnleggeren Bobby Colomby med sin fantastiske jazzbakgrunn etablerte Blood Sweat & Tears (BS&T) i New York i 1967.  Få andre band kan vise til en historie tilbake til 1967 og en slagerparade bestående av spor som «Spinning Wheel», «You’ve Made Me So Very Happy», «I Can’t Quit Her», «Hi-De-Ho» og «Lucretia MacEvil».

Bandets andrealbum «Blood, Sweat & Tears» toppet Billboard-listene i mange uker og vant den prestisjetunge Grammy-utmerkelsen «Årets album» foran Beatles sin  «Abbey Road».

Support i Fjerde Losjerad før konserten: ELONA PLANMAN

Elona Planman turnerer i hele Norden med sine sterke, livsbekreftende tekster, sitt eget uttrykk og en sjelden scenetilstedeværelse. På sin evighetsturné opptrer Elona Planman med en bluesy gitar og suveren munnspill.

I 2020 ble hun tildelt Olle Adolphsons minnestipend og konstnärsnämndens 1 årlige arbeidsstipend. Med to album under beltet og mange nye eventyr er hun klar for et spennende møte mellom liv og død.

Elona spiller i Fjerde Losjerad fra ca 18:00. Alle med billett til Blood Sweat & Tears er velkommen!

29. september
SceneHovedscenen
Prisfra 640,- til 750,-
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.