Bernhoft

Jarle Bernhoft, en gudbenådet gitarist, låtskriver, artist, og usedvanlig likandes kar fra Nittedal like nord for Oslo. Denne kritikerroste og prisvinnende publikumsfavoritten har en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg. 

De siste par årene har det norske publikum fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken – og brillene – gjennom TV-suksessen «Hver gang vi møtes» og som mentor i årets The Voice. 

Høsten 2023 er det duket for Bernhofts sjette studioalbum «Avenue of Loveless Hearts» og i den anledning tar han med seg bandet på tur for å spille noen av låtene fra det nye albumet i godt selskap med låter fra hele hans katalog. Denne turneen vil ha en litt annen følelse enn tidligere Bernhoft-turnéer, da han vil spille for et sittende publikum og legge mer vekt på de akustiske og organiske låtene i katalogen.

Teatrets foajé er åpen fra 18:00. Support på scenen fra 19:00. Jarle Bernhoft går på ca. 19:30. 

SUPPORT: RIKKE NORMANN
Med seg på laget er Rikke Normann som åpner kvelden med sine finfine låter! 2 for 1 altså! Etter flere utgivelser som soloartist, utallige konserter med kjente og kjære artister, og TV - opptredener er Rikke et velkjent navn i norske musikk-kretser. Nå har hun knyttet bånd til det anerkjente indie-selskapet Cooking Vinyl i England og er med sin ferske EP «New Beginnings» i ferd med å gjøre seg gjeldende også utenfor landets grenser. Rikke gir deg utilslørt og ærlig indie-pop med store følelser rett fra hjertet, skrevet på et 100 år gammelt flygel, plassert midt i stua hennes.

2. november
SceneHovedscenen
Prisfra 480,- til 590,-
VarighetCa. til kl. 21:15
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.