Rekommandert #70: Ekkel Kjemi

Beklageligvis må arrangementet flyttes fra 25. oktober til 28. mars 2022. Dine billetter er gyldig for den nye datoen. Passer ikke ny dato? Se tilsendt e-post eller gå inn på "Min side" eller din kvittering for å be om refusjon. Refusjonsfrist er 8. november. 

---

Mandag 28. mars skal det endelig komme kjemiker på besøk til Rekommandert! 

Alexander Sandtorv er førsteamanuensis i organisk kjemi ved Universitetet i Oslo og fast følgesvenn med Kristopher på podcasten Tingenes Tilstand. Etter å ha hengt sammen der en stund har det blitt mer og mer klart for Kristopher at om Alexander hadde vært læreren hans på barneskolen kunne yrkesløpet fort ha sett annerledes ut for programlederen. 

Denne kvelden skal det derfor dypdykkes ned i alt det som Kristopher ville lurt på om han var 40 år yngre, men med øynene til en 50-år gammel gubbe. Snørr, hundebæsj, bleier, kviser, you name it. Alt dette vi oppfatter som ekkelt. Hva er det for noe? Hva er det som foregår der inne? Hvilke kjemiske prosesser er i sving?

Dørene åpner 19:00. Praten sparkes i gang klokken 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Sitteplasser.

28. mars
SceneHovedscenen
Pris250,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.