Mathias Eick

Drammen Jazzforum og Union Scene byr på en jazzsesong med blant annet konsert med Mathias Eick! 

Trompetisten, komponisten og bandlederen Mathias Eick (f.1979), har siden begynnelsen av 00-tallet blitt kalt et av verdens største jazztalenter, men er med sin fjerde utgivelse på det renommerte plateselskapet ECM på god vei til å finne veien helt hjem. For der tidligere utgivelser og musisering har vært preget av et liv på reisefot, stadig på vei mot nye mål og destinasjoner er albumet Ravensburg et vitnesbyrd om en fullvoksen kunstner som har funnet sitt unike og enestående musikkuttrykk.

Albumet er en reise hjem, en refleksjon over hvor han selv befinner seg i livet, med musikken som viktig drivkraft og familien som sitt fundament. "Min inspirasjon har vært familien, min kjære, mine små barn som aldri slutter å overraske, og alle de emosjonelle situasjonene som oppstår på den scenen vi befinner oss aller mest, nemlig i hjemmet", forteller han om Ravensburg.

Jazzkafé fra 18:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning

20. mars
SceneHovedscenen
Pris280,-
Varighet: 4 hours
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.