Rekommandert #81: Amundsens navlestump

Roald Amundsens navlestump skal endelig på bordet. Ikke billedlig. Fysisk. Roald Amundsens hjem har nemlig endelig formelt tatt over deler av Amundsens navlestreng. 

Tidligere gjest på podcasten, Anders Bache, vil derfor tidligere på døgnet kunne bivånes på et tog i retning Drammen med en pussig pakke i fanget. Klokken 20.00 vil emballasje (med innhold) settes frem på bordet nede på Union Scene til allmenn beskuelse. Om dette ikke skulle være privat nok vil vi deretter gå løs på Amundsens personlige dagbok som nå også er tilgjengelig. De første klønete turene hans på Hardangervidda, kjendiseriet han ble en del av, kobbelet av folk som prøvde å igle seg med på tur… Alt skal under lupen. Men viktigst av alt; en boks med en navle.

Dørene åpner 19:00. Praten sparkes i gang klokken 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.

27. mars
SceneHovedscenen
Pris250,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.