KulturPlis med Ost & Kjex

Hva er Plis?
Plis er et konsept det er vanskelig å beskrive med ett ord. Det er en blanding av after-Kulturytring, kaffepause, feel good, åpent hus, chilling og kanskje til og med dansing.  

Gratis inngang, god stemning og konsertområdet er gjort om til et koselig område å samles med god musikk.

Hvem er det for?
Alle. Er du med kollegaer på Kulturytring? Ta de med på Plis. Har du tenkt til å samle gjengen en tirsdag? Ta de med på Plis. Har du lyst til å danse til de sene nattetimer? Ta de med på Plis. Vil du bare chille en ettermiddag med gode venner? Plis!

Fra 21:45 står Ost & Kjex for dansbar, elektronisk musikk foran scenen. 20-årsgrense. Kom gjerne tidligere og opplev Nefertiti. Arrangementet er åpent for de med og uten festivalpass til Kulturytring. 

OST & KJEX
Duoen bestående av Petter Haavik og Tore Gjedrem har holdt det gående i over 20 år og er som veteraner å regne i den norske klubb-floraen. De har gitt ut fire album og en haug med singler på store internasjonale plateselskaper, og har spilt på det som er av toneangivende klubber, verden rundt.

De opptrer i alt fra store bandkonstellasjoner med samarbeidspartnere som Hanne Kolstø, Anne Lise Frøkedal, Whalesharkattacks, Bugge Wesseltoft og The Traces Gospel Choir, til mindre duo-konserten myntet på dansegulvet. I 2022 slapp duoen sitt fjerde album «Songs from the end of the world» og holder for tiden på med å skrive nytt materiale. 

Ost & Kjex er også veldig aktive med sitt plateselskap Snick Snack Music, som de driver sammen med venne-duoen Trulz & Robin, med formål om å gi ut norsk elektronika.

20. juni
SceneHovedscenen
Pris0,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.