KulturPlis med DJ Nefertiti

Gratis inngang

Arrangør: Oslo World

Hva er Plis?
Plis er et konsept det er vanskelig å beskrive med ett ord. Det er en blanding av after-Kulturytring, kaffepause, feel good, åpent hus, chilling og kanskje til og med dansing.

Gratis inngang, god stemning og konsertområdet er gjort om til et koselig område å samles med god musikk.

Hvem er det for?
Alle. Er du med kollegaer på Kulturytring? Ta de med på Plis. Har du tenkt til å samle gjengen en tirsdag? Ta de med på Plis. Har du lyst til å danse til de sene nattetimer? Ta de med på Plis. Vil du bare chille en ettermiddag med gode venner? Plis!

Fra 19:30 står Nefertiti klar på scenen, og du kan forvente deg alt fra afrohouse til kosmiske danserytmer. 20-årsgrense. Arrangementet er åpent for de med og uten festivalpass til Kulturytring. Bli værende for mer gøy når Ost & Kjex går på klokken 21:30. 

DJ Nefertiti har fått Oslo til å danse til kwaito og kizomba i et tiår. Nå står Drammen for tur.

Norsk-somaliske Idil tok DJ-navnet Nefertiti i 2009, da hun bestemte seg for å bringe arabiske og afrikanske sjangere, som afrohouse, kwaito, highlife og kizomba, til Oslos dansegulv. Hun opplevde at Osloscenen, som var rik på mye annen musikk, manglet arenaer hvor afrikansk og arabisk musikk kunne danses til. Det ble svært godt mottatt og hun har siden hatt egne klubbkvelder på blant annet The Villa, Internasjonalen, Turkish Delight og Jaeger. Dansegulvet har vært stappfullt siden starten.

I løpet av de siste årene har musikken hun spiller blitt vanligere å høre på klubber i Oslo – folk kan mer om den og vil høre mer. DJ Nefertiti er snar med å peke på økt tilgjengelighet som årsaken til det, men en stor del av æren tilfaller enestående formidlere, som sprer budskapet, kveld etter kveld.

Foto: Oslo World. 

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.