Tito Paris

Interkultur ønsker velkommen til konsert med Tito Paris på Union Scene!

Tito Paris, Kapp Verdes kjære sønn, feirer 40 år med karriere med en unik konsert på Union Scene, 11. mai. Tito Paris er ikke bare en av Kapp Verdes største internasjonale musikere, men han har også jobbet for å skape forbindelser på tvers av folkeslag med musikken hans.

Konserten til Tito Paris tar deg med gjennom fire tiår med musikk som feirer hans multikulturelle arbeid i den enorme portugisisktalende verden. Hans lange og vellykkede karriere hadde sin start i barndomshjemmet. Som barn spilte han med familien sin, deriblant fetteren hans Bau som også er en kjent musiker. Som komponist begynte han å skrive for forskjellige artister blant annet Bana og Cesária Évora, siden da har han etablert seg som en internasjonal solo-musiker og en del av kjernen til Kapp Verdes musikk. I dag kan du høre hvordan et helt liv med musikk har gjort Tito Paris til en enestående musiker. Bli med på konsert med Tito Paris og la hans sjelfulle, hese stemme føre deg gjennom 40 år med nydelig musikk.

Dørene åpner 19:30. Konsertstart 20:30. 18-årsgrense + vergeordning

11. mai
SceneHovedscenen
Prisfra 250,- til 350,-
ArrangørInterkultur
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.