Vi i Drammen Scener ønsker at alle skal få oppleve kultur! Vi har mange arrangementer av ulik størrelse, med forskjellig oppsett av salene, så hvordan vi best tilrettelegger vil variere fra arrangement til arrangement. Vanlig publikumsinngang benyttes.

Rullestolbruker?

Både Hovedscenen og Studioscenen på Drammens Teater har enkelte reserverte plasser for rullestolbrukere i parketten. For å kunne hente ut disse billettene er du nødt til å ta kontakt med Billettluka på 32213100. Det er heis fra Hovedinngangen til Studioscenen, mens rullestolplassene i Hovedscenen ligger på bakkenivå. Handicap-toalett finnes rett ved heisen i Fjerde Losjerad og til høyre etter inngangen til Hovedscenen. Det er egne parkeringsmuligheter rett foran inngangen til Teatret for rullestolbrukere.

Ledsagerbillett?

Har du behov for ledsager og trenger ledsagerbillett? Ta kontakt med oss på post@drammenscener.no (eller telefon) med info om hvilken forestilling og totalt antall billetter. Send gjerne med bilde av ledsagerbevis. Du vil da få utskrevet en egen billett. Ledsagerbevis må tas med på forestillingsdag.

Teleslynge?

Hovedscenen støtter teleslynge. Har du nyere høretelefoner med Roger-teknologi innebygd, trenger du ikke låne halsslynge. Aktiver apparatet opp mot vårt system. Vi har aktiveringsenhet ved dobbeltdørene inn til Hovedscenen, som automatisk skal aktivere høreapperatet opp mot vårt system. Har du ikke nyere høretelefoner, kan du låne teleslynge fra vår billettluke før forestilling. De som låner mottakere i billettluka, skal ikke behøve å gjøre annet enn å skru på mottakeren, ta den rundt halsen og sette høreapparatet i ”T”-posisjon.

Døvetolk?

Vi har per nå ikke døvetolker på våre forestillinger.