Drammens Teater og Union Scene har lenge hatt høy status som kultur- og underholdningsarenaer. Fra rustikk stil i moderniserte fabrikklokaler på Union til prismekroner og fløyel i det ærverdige Teatret, tilbyr vi profesjonell kompetanse for gjennomføring av alle typer arrangement.

Enten du skal gjennomføre et enkelt møte, en stor konferanse, et kick-off eller markere et spesielt event, vil vi stille våre hus til rådighet med topp lyd, lys- og produksjonsteknikk. Med vår kompetanse og profesjonalitet, hjelper vi deg med å skape akkurat det uttrykket som understreker ditt budskap og tema. Vi har en iver og et engasjement etter å gjøre nettopp ditt arrangement til en unik opplevelse dor deg og dine gjester.

Hos oss tilbyr vi bedrifter og grupper mange ulike muligheter for kundepleie. I spennende private saler og lounger kan vi tilby mat og drikke i forkant og etterkant av konserter og forestillinger. Kom til dekket bord! Vi kan levere alle elementer til et vellykket arrangement i en ramme du ikke finner andre steder. Se mulighetene hos oss!

Kontakt: Morten Olesen
Avdelingsleder kurs/konferanse/event
epost: morten@drammenscener.no
telefon: 4847 1121