Personvern er viktig for både våre kunder og oss i Drammen Scener. Vi er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern, og all vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt norsk personvernlovgivning.

Hvordan samler vi inn dine personopplysninger?

  1. Direkte fra kunde

A: Ved billettkjøp via TIX.
Drammen Scener AS selger alle sine billetter gjennom TIX. I den forbindelse kan vi sende deg relevant info rundt ditt kjøp. Dersom du ikke har gitt aksept for å motta informasjon fra oss slettes dataene etter endt arrangement. Hvis du har haket av at du ønsker info fra oss lagrer vi din e-postadresse i vår database.

B: Via skjema på drammenscener.no. Drammen Scener AS samler inn opplysninger gjennom nyhetsbrevpåmeldingsskjema på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen.  

  1. Informasjonskapsler på vår nettside

Du kan se og bruke våre nettsider via en datamaskin, telefon, nettbrett eller en annen enhet. Vi bruker sporingsverktøy som informasjonskapsler (cookies) og web beacons på våre nettsider for å samle inn informasjon om din bruk. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin av våre nettsider. For mer informasjon om informasjonskapsler på dette nettstedet og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, kan du klikke her 

Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg?

Informasjon om dine preferanser: Vi kan innhente informasjon om arrangementer du liker eller produkter du kjøper eller etterspør. Vi kan også lagre informasjon om interesser og demografiske kategorier som kan utledes fra din samhandling med oss for å gi deg en bedre service og for å gi deg mer tilpasset informasjon. Dersom du for eksempel kjøper billetter til en spesiell forestilling og mange som deltok på den samme forestillingen også kjøpt billetter til en annen konsert, kan vi sende deg informasjon om den andre konserten.  

Opplysninger om bruken av nettstedet: Hvis du bruker våre nettsteder, kan vi samle informasjon om nettleseren du bruker og din IP-adresse (dette er et nummer som identifiserer en bestemt nettverksenhet på Internett og er nødvendig for at enheten skal kommunisere med nettsider).  

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter, og deler heller ikke denne informasjonen med tredjeparter. Vi har databehandleravtaler med våre samarbeidspartnere som leverer nyhetsbrev.

Direkte E-post: A) Nødvendig informasjon om show: Vi sender samtlige kunder nødvendig informasjon som avlysning og flytting av åpningstider. B) Annen relevant info: Dersom du har gitt oss samtykke om å kunne sende deg nyhetsbrev, vil vi gi sende deg informasjon om nye lanseringer som kan anses som relevante basert på dine tidligere kjøp, samt gi deg tilgang til eksklusive forsalg til konserter du har kjøpt billetter til tidligere, og liknende arrangementer.  

Nyhetsbrev: I våre nyhetsbrev får du nyhetene først, tilbud om eksklusive forsalg og tilgang på konkurranser. Dersom du melder deg av nyhetsbrevet er det automatisk sperret for at vi kan sende deg informasjon videre.  

Analyse: Å overvåke og forbedre våre produkter, tjenester og nettsider. Vi analyserer informasjonen for å forbedre vår forståelse av deg og vår kundebase generelt. Vi gjør dette slik at vi kan ta bedre beslutninger om våre tjenester, reklame, produkter og innhold, basert på et mer informert bilde av hvordan våre kunder bruker våre nåværende tjenester, og for å gi deg en mer tilpasset opplevelse.  

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?

Beskyttelse av dine personopplysninger er en høyt prioritert oppgave for oss, og vi arbeider kontinuerlig for å beskytte personopplysninger og annen konfidensiell informasjon. Sikkerhetsarbeid omfatter både fysiske, tekniske og administrative tiltak, herunder beskyttelse av personell, informasjon, IT-infrastruktur, internt og offentlig nett, samt kontorbygninger og tekniske fasiliteter.

Sikkerhetsarbeidet innebærer også at vi jevnlig gjennomgår ulike faktorer som risikoeksponering, tilgjengelig teknologi, forretningsbehov og lovkrav. Dette sørger for at vi til enhver tid har tilstrekkelige sikkerhetstiltak, slik at vi eksempelvis kan forhindre at personopplysninger kommer på avveie.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på gdpr@drammenscener.no 

For å slutte å motta våre nyhetsbrev kan du følge instruksjonene i ethvert nyhetsbrev du får fra oss.  

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Drammen Scener AS kan bruke underleverandører til å levere markedstjenester. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Drammen Scener AS så sant det foreligger en databehandleravtale.  

Rettigheter
Du har rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.  

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.  

Drammen Scener AS er bundet av, og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven, kapittel 6, § 31.

Hvordan kontakte oss?

Dersom du mener at Drammen Scener AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.  

Kontaktinformasjon Drammen Scener AS:
Telefon: 32 21 31 00
Øvre Torggate 17
3017 Drammen 

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Les og se hvordan cookies fungerer her: https://cookiesandyou.com

Drammenscener.no, unionscene.no og drammensteater.no bruker cookies fra følgende firmaer: Google Analytics, Facebook og Tix.
Google Analytics – drammenscener.no bruker bruker Google Analytics for å se hvordan brukerene av nettsiden bruker den. Vi kan se hvor lenge de besøker siden, hvilke sider de besøker, demografisk informasjon, interesser, geografi, atferd og teknologi. All denne informasjonen er sjelden relevant, men vi bruker det for først og fremst se antall besøk.
Samlede data lagres i 14 måneder før de blir slettet automatisk (ref: https://support.google.com/analytics/answer/7667196)
Facebook – drammenscener.no benytter seg av en såkalt Facebook pixel. Facebook Pixel er et analytisk verktøy som måler hvor effektiv Facebook-annonseringen vår er. Vi kan med den måle konverteringer, bygge publikum og optimalisere annonsekampanjene våre annonseadministrasjonen på Facebook.
Vi bruker pikselen til å forstå hvilke handlinger brukerne våre utfører etter de har trykket på en annonse, noe som gir oss muligheten til å nå de brukerne som er viktigst for oss. Ved å lære av den adferden som brukerne våre har på nettstedet vårt, kan du effektivisere kommunikasjon og budskap i kampanjene vi kjører på Facebook.
Tix – lagrer en cookie slik at vi kan se hvor et salg kommer fra.

Har du noen spørsmål?

Kontakt:
post@drammenscener.no
telefon: 32 21 31 00