Jakten på Juleskurken

Helaftens julemusikal for store og små!

Endelig er tidenes juleopplevelse tilbake i Drammens Teater. Etter en pause på hele fire år, kan vi igjen invitere til Juleskurken - en helaftens julemusikal for store og små. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning.

Juleskurken og Piperenser'n jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne i Julenissens verksted. Alle de andre lekemakerne er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen.

Men Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til nissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en vanlig, men dog noe lat, lekemaker.

Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle andre har sovnet lille julaften.

De virkelige problemene oppstår da Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter jakten på Juleskurken.

Stykket settes opp i Drammens Teater for ellevte gang i år - og vi kan garantere skikkelig julestemning!

Dørene åpner ca 20 minutter før forestillingen starter. Anbefalt alder: 3 til 100 år (PS: det er ikke skummelt).

SE HVILKE GRUPPER SOM SPILLER NÅR:

Grønn gruppe:
26. november
30. november
02. desember
04. desember
08. desember
10. desember
14. desember
16. desember
18. desember

Rød gruppe:
27. november
01. desember
03. desember
07. desember
09. desember
11. desember
15. desember
17. desember

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.

Sparebanken Øst er samarbeidspartner med Drammen Scener og støtter også Jakten på Juleskurken gjennom gavefondet Spire. For oss er det viktig at barn gis gode tradisjoner og minnerike opplevelser i sitt lokalmiljø. Med ærverdige Drammens Teater som kulisse og flinke unge skuespillere på scenen skapes julemagi man skal lete lenge etter. Nyt forestillingen!