Fine Blend

Foajékonsert: 10-årsjubileum

Konserten var opprinnelig satt opp den 22. april, men har blitt flyttet til 21. oktober. Har du kjøpt billetter til 22. april, vil disse være gyldige for 21. oktober. Passer ikke ny dato? Se tilsendt e-post og/eller logg inn på din kvitteringsside for refusjon.

---

Pamparaba! Fine Blend feirer 10 år med acapella-sang.  

Gjennom nitidig øving og perfeksjonering har gruppa klart å skape mange fine konsertøyeblikk og høstet godord fra begeistrede publikummere. Jubileumskonserten vil inneholde gamle og nye godbiter som spenner fra stille og vakre melodier til rytmiske og smittende låter.  

Fine Blend består av 8 håndplukkede sangere med lang fartstid som korister og solister. Musikkinstrumenter er vel og bra, men for sangere er stemmen det gjeveste instrumentet. Og med 8 stemmer kan man skape fine melodiføringer og fete klanger. Grupper som Real Group og Swingle Singers var hovedinspirasjon da gruppen ble tuftet for 10 år siden, men etter hvert har nye kule acapella-grupper sprengt grenser og vist at man kan imitere både blåsere, strengeinstrumenter og perkusjon.  

Fine Blend har latt seg inspirere av gammelt og nytt og fremfører en «fin blanding» av låter som spenner fra jazz og blues til pop og klassisk. Her er alt fra Beatles og Stevie Wonder til Dagsland og Aha. Og dette serveres med en håndfull lun humor.

- Målet vårt er å gi publikum en god opplevelse som lagres lenge på den musikalske harddisken, sier Per Roar Ekeland som sammen med Geir Rolfsnes har ledet gruppa fra den spede starten og frem til i dag.

Konserten er støttet av Drammen Kommune. 

Praktisk info
Ligger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Du finner svar på flere spørsmål her.