Helene Bøksle

Det hev ei rose sprunge

Helene Bøksle er en av Norges store sangstjerner, og hennes tradisjonsrike julekonsert «Det hev ei rose sprunge» har blitt spilt for fulle hus gjennom en årrekke. Konserten er høytidsstemt, inderlig og nær – og publikum får gleden av å høre klassiske julesanger som «Deilig er jorden», «O helga natt», «Tenn lys», og «Lucia», som ble gitt ut i fjor sammen med Sølvguttene. 

Fædrelandsvennen gav Helenes julekonsert terningkast 6 i fjor: «Blant alle julekonsertartister er Helene Bøksle en som tar julen på alvor. Hun lager ikke underholdning. Hun formidler hva julen er». 

Anmeldelser av julekonsertene til Helene:
«Nesten overjordisk» – Trønderavisa
«En av Norges vakreste stemmer» – Tidens Krav
«En gyllen halvannen time» – Fædrelandsvennen
«Helt magisk» – Sarpsborg Arbeiderblad
«En fortryllende førjulspakke» – Telemarksavisa

Konserten er inspirert av Helenes kritikerroste juleplate «Det hev ei rose sprunge», som er blitt en moderne juleklassiker. Helenes julesanger har blitt streamet flere millioner ganger på Spotify. 

Det er bare å glede seg til en magisk førjulskonsert i Drammens Teater!

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.