Machine de Cirque

De seks akrobatene i Machine de Cirque er kjekke karer som er klare for verden. Med et ekstra talent for å havne i trøbbel og en i overkant god fantasi må de gjennom en rekke utfordringer.

Rørende, modig og morsomt, disse karene håndterer det meste med stil! Du kan glede deg til både latter og spenning når det bærer i vei med illusjoner, sjonglering og heftige stunts!

Ta med deg hele familien. Anbefalt for 8 til 100 år! 

Om Machine de Cirque
Det prisvinnende nysirkuskompaniet Machine de Cirque har base i Quebec, Canada. Det er et dynamisk kompani med mål om å bringe sammen de ypperste aktørene innen nysirkussjangeren, og samtidig stimulere til vekst og ny lærdom til nye utøvere. I 2021 var kompaniet i vårt kjære teater med fascinerede La Galerie, og nå kommer de tilbake med en ny forestilling.

Pressen skriver:
“Whether it be the adrenaline rush of watching daredevil acrobatics, outbursts of laughter at the comedy and mimes, or fascination with the machine/wreck and its countless ingenuities… This show is not to be missed.” - Voir (Canada), 2018

“In a show with lots of oooh’s and ahhh’s some moments stand out as supremely spectacular.” -The Broadway Blog (USA)

“They perform their acts at a relentless pace that quickly takes over the entire audience, and they surprise us by reinventing all of the disciplines with humour and sensitivity." - Capavenir Vosges (France)

“Daring, very daring. Kudos!” -Nice matin (France)

“Funny, and superbly done.” - Le Télégramme (France)

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.