Royal Garden Jazzband

Vel møtt til en spesiell kveld med hyllest av alle de utrolige øyeblikkene og innsatsen som er lagt ned av Royal Garden Jazzband gjennom alle disse årene. 

Royal Garden Jazzband er ensbetydende med spilleglede, kvalitet, profesjonalitet, tradisjoner, gode stunder, glede, humør og en endeløs rekke opptredener i både inn- og utland. Bandet er som muiskalsk institusjon å regne for flere generasjoner i Drammen og har gjennom snart 60 år brakt glede og begeistring til utallige tilhørere over hele landet. Bandet ble stiftet i 1955 og er dermed et av Norges eldste jazzband som har vært i kontinuerlig aktivitet.

Deres «moderne» Dixieland sound og sterke innflytelse fra blant Louis Armstrong har gjort dem til en institusjon innen norsk jazz, og vi er utrolig stolte av den arven de nå etterlater seg i både lokalt og nasjonalt kulturliv! 

På denne spesielle kvelden i Drammens storstue vil vi feire ikke bare musikken, men også fellesskapet og minnene vi har skapt sammen med Royal Garden Jazzband gjennom generasjoner. Det blir en hyllest til alle de utrolige øyeblikkene vi har delt og en anerkjennelse av bandets enestående musikalske bidrag.

Bli med oss for en uforglemmelig kveld med jazz, fellesskap og feiring av en utrolig musikalsk reise. Sammen skal vi skape et minne for livet og sende Royal Garden Jazzband av inn i "pensjonistenes rekker" med den æren de fortjener.

Ikke gå glipp av denne sjeldne muligheten til å være en del av historien. Vi ser frem til å se deg på konserten! 

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.