Jul med Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester

Grunnet de nye tiltakene vil arrangementet bli gjennomført med fritt setevalg for de 200 første billettkjøperne. Det betyr at de 200 første billettene vil kunne bruke sine billetter som normalt, men at det blir fritt setevalg i salen.

De som ikke får plass på arrangementet, vil få sine billetter (eks. avgift) refundert, samt en bekreftelse på det via SMS. Grunnet mange refusjoner, kan refusjon ta opp mot to måneder. 

Vi ber om forståelse for at vi ikke kan svare på enkelthenvendelser rundt billetter i denne situasjonen. Alle vil bli kontaktet med aktuell informasjon om sine billetter.

E-post og SMS med bekreftelse er sendt ut. 

----


Då Odd Nordstoga spelte inn juleplate og drog på juleturné med Det Norske Kammerorkester i 2018 var det fyrste gongen Odd hadde sin egen julekonsert, og den blei møtt med fulle hus og knakande gode meldingar over heile landet. Jul og Odd Nordstoga er og har vore kjent og kjært for dei fleste, med Jul i Svingen på NRK, Strålande Jul med Sissel og Odd, og julekonsert på NRK1 med Det Norske Kammerorkester vesle julaftan seier sitt.  

Med eit av verdas beste orkester i ryggen, og ei svært kritikarrost juleplate i bagasjen, ser vi ingen grunn til å ikkje setje opp juleturné for Odd Nordstoga i år òg! Du får høyre Jul i Svingen med han som har laga den, i tillegg til alle dei andre julesongane du tenker på med Odd Nordstoga. 

Dette blir igjen årets julegåve frå Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester. Vel møtt til høgtidsam og humørfylt julekonsert som osar av god stemning og utsøkt musisering. Det blir garantert god jul!

«Var det ikke dét vi visste: Odd Nordstoga og julen er som skapt for hverandre.»
5/6 Fedrelandsvennen 

«Lykken er en julekonsert, i hvert fall når det er Odd Nordstoga som står for den.»
5/6 Hamar Arbeiderblad 

«Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester har på mesterlig vis klart å forene det folkelige med det høystemte.»
5/6 Aftenposten 

«Odd Nordstoga og Kammerorkesteret har lagd et variert album som kan nytes til både julebrus og juleakevitt.»
5/6 Dagbladet

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.