Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f.eks. Google Chrome.
 

Informasjon om flytting

 
 

Kjære billettkjøpere til konserten med Judy Collins og Jonas Fjeld i februar 2021.

Grunnet den pågående pandemien og smittesituasjonen, har konsertene med Collins og Fjeld den 17. og 18. februar blitt flyttet til den 12., 13., 15. og 16. april 2021. Alle billetter (eks. billettavgift) vil bli automatisk refundert.

Du som opprinnelig hadde billetter vil få mulighet til å kjøpe billetter til de nye konsertdatoene, uten avgift. Billettsalget åpner torsdag den 11. februar kl. 12:00 via DENNE lenken. Billettlinken er uten billettavgift og er tilgjengelig i én uke, dvs. frem til 18. februar.

Er det plass til alle?
Grunnet avstandsregler og kapasitetsbegrensninger, vil det ikke bli plass til alle som opprinnelig hadde billett.

Hvorfor kan jeg ikke flytte billett?
Det er rent teknisk ikke mulig å flytte billett, grunnet at billettene er kjøpt på «gammelt» salskart før begrensningene om avstand trådte i kraft. For å kunne sikre at alle tiltak og regler blir fulgt, er vi derfor nødt til å la alle kjøpe billetter på et nytt salskart.

Jeg vil ha hjelp til å kjøpe billett over nett!
Vi har laget en egen instruksjonsside for hvordan man gjennomfører et kjøp på våre nettsider. Les mer her.
Vår billettluke vil også være bemannet på telefon torsdag 11. og fredag 12. februar mellom kl. 12-16. Ring billettluken for personlig assistanse på nummer: 32 21 31 00. PS: Billettluka er kun åpen per telefon.

Ettersom det er en stor mengde med refusjoner, ber vi om tålmodighet for at dette kan ta tid. Vi anslår at det kan ta opp til en måned før pengene er tilbakeført til samme bankkort som det ble kjøpt med. Har du fått nytt kort, vil kortutsteder løse dette, slik at refusjonen havner på riktig sted. Får vi noen feilmeldinger på overføringen, tar vi kontakt.

Har du kjøpt billetter i billettluka på Drammens Teater eller benyttet deg av gavekort? Vi vil ta kontakt med deg fortløpende.

Har du andre spørsmål vedrørende vår håndtering av koronasituasjonen eller hva som skjer med eventuelt andre forestillinger? Les mer her.

Vi ønsker alle trygge og gode dager fremover.
Mvh. Drammen Scener (Drammens Teater og Union Scene)