STATUS: Arrangementer vil gå som normalt.

Status oppdatert: 14.02.2022 kl. 10:55.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til arrangementer på Union Scene og Drammens Teater! Dette er en samlingsside med kjøreregler, spørsmål, svar og eventuelt annen informasjon som er nødvendig. Se nedenfor linkene for spørsmål og svar. 

KJØREREGLER FOR GJESTER OG ANSATTE

SPØRSMÅL OG SVAR RUNDT KANSELLERTE/FLYTTEDE ARRANGEMENTER OG REFUSJON

REFUSJONSGARANTI – FÅ TILBAKE PENGER VED FLYTTING/AVLYSNING

Trykk på emnene/spørsmålene nedenfor for utfyldig svar:

Hva er normalt?

Etter et par år med annerledeshet, er det lett å glemme hva normalen er.

På Teatret er normalen at alle seter kan fylles, barservering er lov igjen og at det ikke lenger er munnbindplikt. Salene vil fremover selges med normale salkart, der du kan velge hvor du vil i salen.

På Union vil det nå igjen bli ståkonserter, barservering og ikke lenger munnbindplikt. Det kan riktignok være sitteplasser på enkelte konserter, men det vil stå beskrevet i arrangementsteksten på våre nettsider.

Er du usikker på hvordan man skal oppføre seg på en konsert, etter flere år hjemme i sofaen? Sjekk ut konsertvettreglene.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til opplevelser på både Drammens Teater og Union Scene!

Hva skjer med arrangementene fremover?

Arrangementer vil etter planen bli avholdt på oppsatte tidspunkt.

Selv om vi ønsker å gjennomføre arrangementene, kan det være at noen arrangementer vil bli avlyst eller flyttet, av diverse årsaker. Om så skjer, vil du bli informert om via e-post, SMS og arrangementssiden på våre nettsider.

Ved en avlysning vil du automatisk bli refundert for din billett (eks. avgift). Ettersom vi fortsatt har en gjeldende refusjonsgaranti, vil du ved en flytting få nærmere beskjed om hvordan du kan be om refusjon. Grunnet mange refusjoner, kan refusjon ta opp mot to måneder.

Dersom du har kjøpt billett i billettluka, brukt gavekort og/eller kjøpet er over 1 år gammelt, vil du få nærmere informasjon senere for innhenting av kontonummer for din refusjon.

Er det munnbindplikt hos dere?

Det er ikke lenger påbud om bruk av munnbind på kulturelle arrangementer.

Om du allikevel ønsker å benytte munnbind, har du selvsagt lov til det!

Barsalg

Barservering på begge hus vil nå være som normalt.

Ståplasser på Union?

Ja, endelig kan vi by på ståkonserter på Union igjen! Det kan riktignok hende at det vil være noen sittende konserter, men dette vil stå spesifisert i arrangementsteksten på våre nettsider.

Kan jeg refundere billetten min?

I utgangspunktet er det kun ved avlyste arrangement at vi refunderer billetter. Under pandemien har vi også en refusjonsgaranti, som også sikrer deg mulighet til å refundere ved en flytting (om dette gjelder deg, se tilsendt e-post for mer informasjon).

Utenom dette vil det ikke være mulig å refundere dine billetter. Har du ikke mulighet for å gå, kan du forsøke å selge billettene dine til venner eller familie.

Refusjon ved flytting/avlysning

Ved flyttinger og avlysninger, vil du som billettkjøper få informasjon per e-post. Så fort et arrangement besluttes flyttet, vil det være mulighet for å be om refusjon via din kvitteringsside.

For avlyste arrangementer, vil du automatisk bli refundert for din billett (eks. avgift) til det kort som du benyttet deg ved kjøp. Dersom noe feil skjer i transaksjonen/refunderingen, vil vi ta kontakt med deg. Grunnet mange refusjoner, ber vi om tålmodighet for at refusjon kan ta litt tid.

Har du kjøpt billetter i billettluka, med gavekort eller kjøpet er over ett år gammelt, vil du få tilsendt en e-post senere med mulighet for å legge inn ditt kontonummer.

Hvilke råd gjelder for Drammen Scener nå?

Vi følger de generelle smittevernsrådene og anbefaler også vårt publikum om å følge disse. Les mer om på https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/befolkningen/smittevernrad-for-befolkningen/.

Med forbehold om at snarlige endringer i regelverket kan skje.

Siden vil bli fortløpende oppdatert. Sist oppdatert: 14. februar kl. 11:04