The Boys Named Sue

10 år med Johnny & June

The Boys named Sue marker denne kvelden 10 år med hyllest til Johnny Cash & June Carter, med en festforestilling av de sjeldne. I tillegg til låter som Ring of Fire, I Walk the Line, It Ain't Me, Get Rythm, Cocaine Blues, Jackson, Folsom Prison Blues, Stripes og Highwayman vil publikum få gjesteartister, gode historier og musikalske sprell fra et av Norges mest aktive tributeband.

The Boys named Sue hyller Johnny Cash med låter fra hele den 46 år lange karrieren til en av musikken mest betydningfulle musikere. The Boys named Sue blir av flere omtalt som Norges beste på å tolke musikken til Johnny Cash, og de gir publikum et gjenhør med alle de fantastiske hitene til The Man in Black.

Men de stopper ikke der. I sine show gir de også et innblikk i den betydelige rollen June Carter spilte for Cash sin karriere, både som kone og som musikalsk inspirator, entertainer og låtskriver av blant andre monsterhiten Ring of Fire.

Dette bandet mener alvor, og så seriøst har bandet tatt oppgaven, at de markerte 60 årsjubileet for singelen Walk the Line med å spille tre konserter for de innsatte i Ringerike Høysikkerhetsfengsel. En tydeligere referanse til originalen skal man leite lenge etter!

Den 14. oktober er det Drammens Teater som skal fengsles, og du er velkommen!

PS: Utvid dagen med gratis filmvisning i Fjerde Losjerad før konserten. Vi viser Walk The Line. Les mer her.

The Boys Named Sue inviterer til Afterparty på Johnny Rockets fra klokken 21:00.

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.