Det Betales hyller Beatles

Backbeat

Tradisjonen tro er Det Betales tilbake med ny høstkonsert i Drammens Teater. Bandet feier sitt 45 års jubileum og inviterer til festaften med god musikk, humor, allsang, energi og glede.

Her kommer alle de største slagerne fra The Beatles, helt ifra de begynte å spille i Hamburg i 1960, og helt frem til de ble oppløst som band. Publikum kan de aller fleste sangene og det tar ofte ikke så lang tid ut i konserten før hele salen er med på allsang. Her trenger ingen å lese tekster. De aller fleste husker Yeah, Yeah, Yeah, It’s Been A Hard Days Night, Yesterday, Hey Jude, Penny Lane og alle de udødelige slagerne.

Det Betales har gjort seg internasjonalt bemerket, og i august i år deltar bandet på den internasjonale Beatlesfestivalen i Liverpool. The Beatles manager Alan Williams påsto i sin tid at Det Betales var verdens beste tribute band, og bandet har spilt 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool. Drammensbandet er kjent for å spille med hjertet utenfor dressen, og at de har ekte kjærlighet til musikken de spiller, er ingen i tvil om når man ser bandet utfolde seg på scenen.

We hope you will enjoy the show !

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.