Secret Garden

Julekonsert

Etter suksessen med sin aller første juleturne i 2021 vil Secret Garden også i 2022 ut på juleturne i Norge, i perioden 1. – 20. desember.

16 utvalgte spillesteder vil få besøk av den verdenskjente gruppen som kan vise til over 3 milliarder streams! 

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I 2020 kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I 2021 kompletterte gruppen julealbumet med enda 5 nye sanger. 

–Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Som med-artist på albumet fremfører hun 12 nyskrevne julesanger, sier Rolf Løvland. I tillegg til fullt band har Secret Garden med seg den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim som også tilhører gruppens faste team.

Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse. 

I tillegg til sanger fra julealbumet vil publikum også få høre flere av Secret Gardens store «hits».

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.