Pernille Sørensen

Kultur (TV-innspilling)

Pernille Sørensen kommer til Drammen og denne gangen skal forestillingen filmes for TV!

Det har gått ni år siden kritikerroste «Flink pike». Siden sist har Pernille blant annet vært lagleder i «Nytt på nytt», spilt i «Side om side» på NRK1 og blitt kåret til årets morsomste av folket under komiprisen i 2016.

Nå har hun altså laget standupforestillingen «Kultur». Forestillingen handler om kultur i alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur, kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading.  Pernille Sørensen er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint.

Høy klasse, briljerer om kultur!
- MORGENKLUBBEN MED LOVEN & CO (RADIO NORGE)

Smart, morsom og finurlig forestilling!
- VG

Bare gled dere!
- DAGSAVISEN

Dette kan fort bli høstens morsomste forestilling – den 9. september braker det løs i Drammens Teater, enten du er interessert i kultur eller ei!

Begge forestillingstidspunktene vil bli spilt inn. Forestillingen har også en spesialpris - kun billetter i Parkett og 1. Losjerad vil bli solgt i starten. 

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.