Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f.eks. Google Chrome.
 

Gavekort

 
 

Gode øyeblikk venter. Gi bort et gavekort i år ❤️

Kampanje: Alle gavekort som kjøpes innen 23. desember 2020 får to års lengde!*

Vanligvis fylles Drammens Teater og Union Scene hvert år med flere hundre arrangementer for enhver smak. Dans, show, konserter, teater, stand-up, vinsmakinger og revyer er bare noe av det du kan oppleve. Vi er mer enn klare for å fylle de neste årene med uforglemmelige opplevelser igjen. Gavekortet gjelder for bruk ved både Drammens Teater og Union Scene. Det benyttes enkelt ved kjøp via våre nettsider og/eller ved bruk ved kjøp i billettluka. Beløpet velger du selv!

NYHET! Etter kjøp av gavekort kan du selv velge utseende på gavekortet når du laster ned. Enten det er en av våre julevarianter eller et enkelt gavekort-utseende.


Ønsker du et fysisk gavekort kan det kjøpes i billettluka på Drammens Teater. Se åpningstider her.

*Kampanjevarighet er fra 1. desember til og med 23. desember 2020. I dette tidsrommet vil gavekortene som kjøpes automatisk ha en varighet på to (2) år. Gavekort kjøpt før og etter denne perioden vil ha den normale lengden på 1 år.

Har du et gavekort som utløper innen 30. juni 2021? Alle gavekort med utløp fra 1. desember 2020 til og med 30. juni 2021 har automatisk blitt forlenget med ett år. Har du spørsmål? Ta kontakt med vår billettluke på billett@drammenscener.no