Bølgen

Grunnet de nye tiltakene (gjeldende fra 9. desember) er dette arrangementet dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til 2 måneder.

--  

MTG Music, Bølgen Entertainment og Working Class Hero inviterer til ungdomskonsert med Bølgen på Union Scene.

Bølgen tar deg gjennom ungdomslivet i sin andre EP! Med tittelsporet produsert av Simen Auke, er Bølgen åpen om både kjærlighet og usikkerhet i oppveksten

Etter et og halvt år med utgivelser har Bølgen over 22 millioner streams. Hans debutsingel ‘Er ikke verre’ var den mest strømmede låta sommeren 2020. Etter kun tre dager lå den på førsteplass på Spotify, og ikke lenge etter lå den på andreplass på VG-lista. Under ett år som artist ble han nominert til Spellemannprisen: Årets gjennombrudd og Gramostipend. Låtene hans har blitt listet og spilt på mange radiokanaler, lagt til i redaksjonelle spillelister, han har vært på TV, hatt drøssevis av live opptredener og hatt møte med statsminister Erna Solberg. Nå slipper han sin andre EP. Fokuslåt på EPen er den nye låten ‘Mastergrad’, som er produsert av Simen Auke fra Broiler. I tillegg finner du en annen ny låt, nemlig ‘For mye for meg’ som er produsert av Marcus Wilter.

Denne EP-en består av totalt fem låter som alle omhandler følelser, utfordringer og erfaringer fra livet til en ung voksen. EP-en har en historie der Bølgen drar oss gjennom forelskelse, usikkerhet, svik, og frihet. I EP-en finner vi ‘På Tur’ som tydelig viser til en form for forelskelse eller fascinasjon over et annet menneske. Videre finner vi sommerskatten ‘Hva skjer i August’ der bølgen tar oss med på usikkerheten rundt en sommerflørt. I en av de to nye låtene, ‘Mastergrad’, har tydelig denne personen dratt, for her tar Bølgen oss gjennom svik fra personens kalde og usympatiske valg, men energien i den dansbare låten sier også noe om en lettelse. Den andre nye låten, ‘For mye for meg’, beskriver en følelse av at han selv ikke har håndtert alle situasjoner riktig og viser til at han er uerfaren. Til slutt varter Bølgen opp med fengende allsang, nemlig låten ‘Evig Ung’. Denne beskriver en glad person som vil leve ungdomslivet så lenge som mulig.

Dørene åpner 19:00. Warm-up fra 19:30. Bølgen starter sin konsert klokken 20:00.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.