Jul med Kalas

Over 18

Grunnet tiltakene som ble gjeldende fra og med 9. desember, er konserten avlyst på oppsatt dato. Dine billetter vil være gjeldende for neste års julekonsert den 10. desember. Passer ikke ny dato? Se tilsendt e-post eller logg inn på "min side" for å be om refusjon. Refusjonsfrist er 9. januar 2022.

Trykk her for å komme til neste års arrangement.

Tekst fra Freddy Kalas og teamet:

Kjære julevenner,

Det er med tungt hjerte vi må melde om at Jul med Kalas på Union Scene i år dessverre er avlyst.

Union og vi har jobbet på for å få det til med de siste restriksjonene som ble innført denne uken, men vi har dessverre måtte konkludere med at den beste løsningen er å møtes igjen i 2022.

Dato for neste års Jul Med Kalas blir lørdag 10. desember. De som har kjøpt billetter til 2021 kan benytte disse til konsert i 2022. Mer info om billetter sendes på mail fra Union Scene, til alle som har kjøpt billetter.

Vi ser virkelig frem mot neste år hvor vi forhåpentligvis kan fylle Union til randen med julestemte barn og voksne i alle aldre igjen.

I mellomtiden ønsker vi dere alle en riktig god jul. Ta vare på hverandre <3

Hilsen Freddy og teamet
Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.