TØFL

Eg fins, WTF!? – TØFL på albumturné i høst!

Ingenting er gøyere enn å invitere til et liveshow uten like. For det er akkurat det det blir når hit- og showmakerne TØFL gjester Union Scene denne høsten!

Etter strålende mottagelse for deres nye singler er TØFL klare for å spre sitt boblende liveshow til enda flere.

I vår spilte stavangerbandet sine første post-pandemi konserter, og rev fansen ut av konsertdvalen med utsolgte konserter i alle de store byene. Bandets låter om lengselen etter en ekstatisk tilstedeværelse, og intense konsertenergi, har gitt dem en trofast fanbase og sørget for flere utsolgte klubbkonserter og festivaler rundt om i landet. Hele fem av syv av bandets låter er blitt listet på NRK P3, og i høst kommer endelig det etterlengtede debutalbumet “Eg fins, WTF!?”.

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. Arrangementet er endel av UNIONung med inndeling av salen. Les mer nedenfor.

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

UNIONung er vårt konsept med konserter som passer utmerket for deg under 18 år. På denne konserten vil salen bli inndelt – det vil si at på ett område vil det kun være OVER 18 år, mens en annen del av konsertområdet kun vil være for de UNDER 18 år. Billettprisene vil variere og det er ikke mulig å krysse gruppene. Hvordan salen blir organisert, blir besluttet nærmere konsertdag. Og du? Vi har de billigste billettene til de under 18 (vi sjekker ID ved innslipp 😉)