brenn.

Under 18

Denne konserten er flyttet sammen med kveldskonserten. Billettkjøpere som opprinnelig kjøpte billetter til konserten kl. 18:00, vil få nye billetter tilsendt til kveldskonserten.

De energiske Spellemann-vinnerne brenn. slapp nytt album 7. januar, og har spilt nær sagt sammenhengende siden da. 27. oktober spiller de på Union Scene!

De elleville liveopptredenene har utvilsomt vært brenn. sitt kjennemerke, og i 2022 har de virkelig fått vist seg frem på de store scenene igjen. Høsten markeres med ytterligere 19 datoer, og brenn. sier selv følgende om fortsettelsen av albumturneen “Vandrer på solskinn”: 

- Denne høsten skal vi overlevere oss selv til dere. Nå er det bånn gass tut tut på naboen type beats som skal blæstes ut av et PA nær deg. Neida, joda. Men denne gangen reiser vi til så mange steder vi bare klarer, og spiller de litt tettere stedene vi ikke nådde ut til sist gang, og spiller for dere vi ikke rakk å spille for sist <3 I tillegg til to festivaler da, for ikke å glemme!! Det blir en god høst dette her. Det blir jo det. Vi elsker dere og vi elsker å spille.  

Edvard og Rémy utgjør duoen brenn.. De fikk sitt definitive gjennombrudd i 2019, og 2022 startet med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» allerede 7. januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like som viser en moden lekenhet rocken verdig, og er en ultimat oppfølger til debutalbumet «Elsker» fra 2019. «Elsker» skaffet brenn. deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock». Med alle lovord og trilling av høye terningkast fra Norges samlede musikkpresse, skal man absolutt ikke se bort ifra at brenn. hanker inn ytterligere Spellemannspriser for «Vandrer på solskinn». På toppen av det hele er de også ansett som et av de beste livebandene vi har i Norge.

Dørene åpner 18:00. Konsertstart 18:30. Fri aldersgrense. 
Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

UNIONung er vårt konsept med konserter som passer utmerket for deg under 18 år. På denne konserten er det fri alder og rusfritt. Det vil veldig enkelt si at du som er under 18 har en egen konsert, sammen med andre under 18 år. Kjøp billett på vanlig måte på denne konserten og NYT konserten fra start til slutt. PS: Under 18-konserten er selvsagt litt billigere enn den over 18 år.