Sommer i bakgården

Fra 23. juni til 5. august

Bakgården vår er åpen i sommer!! 

Det har blitt en stund siden vår nydelige bakgård var åpen med salg i sommermånedene - 2023 er året da den åpnes igjen! Onsdag til lørdag fra 14:00 til 23:00 helt frem til 5. august (+ under Elvefestivalen). 

Sjekk ut menyen vår her! PS: Er du NBBO-medlem? Ta kaffekoppen din i bakgården vår. Vis ditt medlemskort og du får halv pris på vår gode kaffe. 

Skulle det være dager med dårlig vær, er det selvfølgelig lov til å sitte innendørs i vår bar Centralen. Vi ønsker deg hjertelig velkommen og ønsker deg en riktig fin og god sommer! 

PS: Vi selger ikke mat, men du står selvfølgelig helt fritt til å ha med medbrakt eller bestille matlevering (så lenge du rydder opp etter deg).

Praktisk info
Velkommen til vår vakre bakgård!

Vår bakgård er ute, så kle deg etter været. Ved ekstremt dårlig vær, kan arrangementet flyttes inn.

Svar på flere spørsmål finner du på våre Praktisk Info-sider.

—–

Nedenfor finnes noen «kjøp billett»-knapper. Du kan alltids trykke på de, men det trengs ikke. Det står også «Forestillinger». Noen syntes det er mye gøy å se på langs elva, men vi mener det er mer kos og chill enn forestilling i ordets rette forstand. Det er selvfølgelig gratis inngang og du er hjertelig velkommen på alle datoer nedenfor! 😎