Paris Latino

Vi ønsker deg offisielt velkommen til Norges største reggaeton-fest! Denne gangen på Union Scene i Drammen!

Med en ydmyk start i Kristiansand i 2017 og senere suksess i flere byer rundt i Norge, er det nå endelig Drammen sin tur til å oppleve den unike ParisLatino-stemningen! Dette blir vårt første stopp på vår Norgesturne i 2024, hvor vi tar med oss reggaeton-historien til Norges syv største byer!

Gjør deg klar for en spektakulær fest! Med et førsteklasses lokale og et lineup av topp internasjonale og nasjonale DJs, lover vi en uforglemmelig kveld i Drammen med både Old & New School Reggaeton!

Union Scene transformeres til et reggaeton-paradis, hvor du kan oppleve den autentiske ParisLatino-atmosfæren, full av musikk, dans og glede!

ParisLatino er mer enn bare en fest, det er en visjon: Vår visjon er å bringe kulturer sammen gjennom musikk. Å samle mennesker fra alle hjørner av verden for å danse sammen til musikken vi elsker, er vår største glede! Vi ser frem til å bringe ParisLatino til Drammen for første gang!

Begrensede billetter: Våre eventer er kjent for å bli raskt utsolgt. Sikre din plass til denne eksklusive reggaeton-kvelden i Drammen ved å kjøpe billettene nå.

Priser: 

  • Ordinær: kr 450
  • VIP: kr 650 - Kun 100 plasser og 20-årsgrense. 

 Dørene åpner 21:00. Konsertstart: 22:00. 18-årsgrense generelt og 20-årsgrense på VIP-billetter. Mer informasjon kommer.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.