Vi i Drammen Scener ønsker at alle skal få oppleve kultur! Vi har mange arrangementer av ulik størrelse, med forskjellig oppsett av salene, så hvordan vi best tilrettelegger vil variere fra arrangement til arrangement. Vanlig publikumsinngang benyttes, og inngang til både Centralen og Hovedscenen er på bakkenivå.

Rullestolbruker?

Union Scene har noen enkelte plasser for de med rullestol. Vi har heis opp til andre etasje og galleriet på Hovedscenen. Ved bruk av galleriet vil vårt personale følge dere til og fra heis. Vi har handicap-toalett like utenfor hovedscenen/Centralen. Parkeringsmuligheter vil du finne i Fabrikkgata der det er egne plasser reservert for handicap-parkering. Vi aksepterer ledsagerbevis (se eget punkt). Ta kontakt med oss på post@drammenscener.no og/eller på 32213100, slik at vi kan gjøre din opplevelse best mulig og påse at det er ledig plass for deg.

Ledsagerbillett?

Har du behov for ledsager og trenger ledsagerbillett? Det kan løses i døra ved konserter, men ved fare for utsolgte forestillinger vil vi råde deg til å ta kontakt med oss på post@drammenscener.no og/eller på 32213100 i god tid, slik at vi kan gjøre din opplevelse best mulig!

Teleslynge?

Hovedscenen støtter teleslynge. Har du nyere høretelefoner med Roger-teknologi innebygd, trenger du ikke å låne halsslynge (mottaker). Aktiver apparatet opp mot vårt system. Har du ikke nyere høretelefoner, kan du låne teleslynge fra baren Centralen.

Døvetolk?

Vi har per nå ikke døvetolker på våre konserter.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss:
chat: Facebook Messenger
telefon: 32213100
e-post: post@drammenscener.no