Bugge Wesseltoft

It's Snowing on my Piano

Grunnet de nye tiltakene (gjeldende fra 9. desember) har vi gjort endringer i kapasitet på dette arrangementet. Det vil bli gjennomført innenfor de reglene som nå er satt av regjeringen og blir dermed også sittende publikum. Velkommen skal du være!

---

Bugge Wesseltofts «It’s Snowing on my piano» ble sluppet i 1997, og har rukket å bli en moderne juleklassiker. Det er derfor hyggelig å invitere til et julestemt Union med Bugge Wesseltoft ved pianoet. 

Bugge forteller selv historien bak platen:

«Snowing on my piano» ble laget ut fra et ønske om ro og fred i Jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Som ung jobbet jeg ved et akuttmottak på psykiatrisk sykehus og det var et sjokk for meg å oppdage at Jula også er en høytid for depresjon, ensomhet og vold i hjemmet. Da et tysk plateselskap spurte meg om å lage en solopiano plate med julesanger var jeg sterkt i tvil men valgte tilslutt å spille den inn på betingelse av at jeg fikk gjøre det på min egen måte. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.»

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Sittende. 

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.