Olga Konkova inviterer Sharma/Shankar/Fossum

På grunn av reisesituasjonen og smittevernreglene for arrangementer er konsertprogram litt endret til søndag 16. januar 2022.

Den russisk fødte pianisten Olga Konkova er utvilsomt Norges ukronede jazzpianist-dronning, hun er et fyrverkeri på instrumentet med en utrolig dynamikk, alt fra det stille og lyriske, til overveldende tordenskrall, kommer fra hennes fingre og musikalitet med største selvfølgelighet. 

I forbindelse med denne konserten inviteres det til et samarbeid med vokalist og sitarspiller Sunanda Sharma og tablaspiller Jai Shankar. Sunanda Sharma er en ledende vokalist blant den unge generasjonen i India. Sharma viderefører arven fra den legendariske vokalisten til Benaras Gharana, den høyt aktede Dr. Vidushi Girija Devi, en Padma Bhushan-prisvinner og en doyen av indisk klassisk vokalmusikk. Jai Shankar er blant Indias ledende tablaspillere internasjonalt og har blitt tildelt flere priser for sine prestasjoner med å bygge broer mellom østlig og vestlig musikk. 

I tillegg har de med seg den velkjent og fantastiske norsk jazzmusikeren og bassist, Jens Fossum som er kjent fra flere besetninger og utgivelser i Norge.

Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00. 18-årsgrense. 
Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.