Knut Marius

med band

Konserten er flyttet fra 29.04 til 21.04. Dine billetter er gyldig til ny dato. Dersom ny dato ikke passer, se tilsendt e-post eller logg deg inn på "Min side" for å refundere via kvitteringssiden. 

---

Fra "6393" Tomrefjord til Neil Young og Pavarotti. 

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han med seier i Stjernekamp atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. 3. februar 2023 slipper han sitt første soloalbum på Norsk, «6393». 

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han for første gang begynt å skrive på Norsk, og da på egen dialekt. Etter tre intense og lærerike år med oppturer og nedturer er endelig resultatet her. Albumet heter «6393», og er postnummeret til Tomrefjord. Utgangspunktet for albumet er å ta tak i det nære fundamentet i livet. Derfor handler denne om hjembygda, nære mellommenneskelige relasjoner og kjærlighet både på godt og vondt. Vi får også høre Cockers «With a little help from my friends» og Knut Marius sin egne, og rykende ferske versjon av Neil Youngs «Rocking in the free world. 

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen.  

Konserten vil inneholde hele albumet, Stjernekamp og tidligere utgivelser. Vi skal fra populære egne utgivelser som «Kan du hjelpe me og hjelpe og «Komme heim» til Nessun Dorma, Run to the hills og Anthem. En variert konsert med musikk som gjør at Knut Marius er der han er i dag.

Velkommen! 

På scenen:
Vokal: Knut Marius Djupvik    
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.