Rekommandert #80: Strøm

Live Podcast

27. februar skal det endelig handle om strøm nede på Union Scene. Kristopher Schau er godt over 50 år og ser fremdeles på alt som har med strøm å gjøre som rein trolldom. På tide at han faktisk skjønner fenomenet! Det er Odd Richard Valmot, mangeårig journalist i Teknisk Ukeblad, som har tatt på seg oppgaven med å sette Kristopher inn i historikken rundt strøm, alt det tekniske og utviklingen frem til nå. Og selvfølgelig alle disse uttrykkene også; watt, volt, ohm, ampere… Uvitenhetens tid er straks over folkens!

Dørene åpner 19:00. Praten sparkes i gang klokken 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.


Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

Digger du Rekommandert?

Spar noen kroner ved å kjøpe en pakke. I pakken kan du velge alt fra 3 til 6 episoder. Pakkekjøpet gir deg 50,- i avslag per billett.  Gjelder for vårens episoder og kun ved kjøp som pakke. Les mer her.