Filmvisning: Grease

Utekino i bakgården

Sommeren er rett rundt hjørnet, og hva er vel hyggeligere enn litt Summer Nights utekino? Vi popper popkorn og rigger til utekino i bakgården fredag 21. juni.

Årets filmvisning blir klassikeren Grease! Om det er en helt ny film for deg, tar vi gjerne en liten kort oppsummering her:

Grease handler om Sandy (Olivia Newton-John) og Danny (John Travolta), to ungdommer som forelsker seg i løpet av sommerferien. Når sommeren tar slutt, må de skille lag, og tror de aldri skal se hverandre igjen. Men til sin store overraskelse oppdager de at de skal gå på samme skole det neste året.

På skolen må Sandy navigere i den nye sosiale dynamikken og finne sin plass blant jentegjengen "Pink Ladies". Danny er på sin side lederen for den tøffe gjengen "T-Birds". Filmen følger Sandy og Dannys reise gjennom skoleåret, fylt med vennskap, rivalisering, kjærlighetssorg og selvfølgelig mye musikk og dans. 

Og du, inngangen er selvsagt gratis, men billett må hentes ut i forkant. Det er utsolgt og venteliste er opprettet. De på venteliste vil bli kontaktet om det blir økt kapasitet.

Vi åpner dørene 18:00. Filmvisningen starter 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser. Skulle det bli en meget skuffende værdag, tar vi med oss filmen inn på Hovedscenen. 

Får du ikke mulighet til å gå? Ta kontakt med oss, sånn at andre kan få glede av dine billetter. 

Praktisk info
Velkommen til vår vakre bakgård!

Vår bakgård er ute, så kle deg etter været. Ved ekstremt dårlig vær, kan arrangementet flyttes inn.

Svar på flere spørsmål finner du på våre Praktisk Info-sider.