The Last Internationale (US)

Konserten var opprinnelig satt opp 9. oktober 2021, men er utsatt til 27. april 2022. Hadde du billetter til den opprinnelige datoen er de gjeldende for ny dato. Passer ikke ny dato, kan du søke om refusjon via "Min Side". Se tilsendt e-post for mer informasjon.

----

Bluesrockerne i The Last Internationale var å se på Union Scene som support for Rival Sons, og skapte en storm med positive inntrykk! I 2021 kommer de tilbake med minst like mye energi og enda et album i bagasjen.

Siden deres siste besøk har bandet fortsatt som support for Rival Sons på deres turné og gitt ut nytt album! Vi storgleder oss til å få de på besøk igjen!

Fans over hele verden mener at bluesrockerne The Last Internationale representerer fremtidens rebelske rock. New York-bandet omtales som ekte, Iidenskapelig og intime, og hylles for sine sterke liveopptredener. De har turnert sammen med storheter som Robert Plant, Neil Young, Kings of Leon, Lenny Kravitz og Rival Sons, for å nevne noen.

En annen som sprer godord om bandet er Tom Morello fra Rage Against The Machine og Prophets of Rage:
- The Last Internationale are one of my favorites in the next wave of rebel rockers. They're raw and real and mix East Village rock sensibilities with Battleship Potemkin firepower.  

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.
Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.