Noora Noor

Grunnet den pågående pandemien, ble alle arrangementer i Drammen innstilt. Denne konserten har blitt besluttet flyttet fra 20. november 2020 til 22. mai 2021. Har du ikke mulighet for å gå på den nye datoen, kan du søke om refusjon via linken her. Frist for å søke refusjon er 13. desember.

----

Norges souldronning synger på hjemmebane! 

Åtte år gammel kom Noora Noor og familien til Holmlia i Oslo fra De Forente Arabiske Emirater. Det viste seg raskt at hun kunne synge, og allerede som 15-åring signerte hun med Warner Music. Debutalbumet hennes ble produsert av Stargate. Da ble hun for alvor kjent i Norge under navnet Noora, men og via kanaler som MTV, der videoene hennes ble flittig spilt. 

I 2009 flyttet hun til Drammen, så konserten på Union 20. november blir virkelig en konsert på hjemmebane for soulsangeren.  

Noora sier det er på scenen hun føler seg hjemme, og høster gang på gang strålende kritikker for sine konserter. Hun har spilt på festivaler som Øya, Notodden Blues Festival, Sildajazz, Kongsberg Jazzfestival og utenlandske festivaler som Notting Hill Festival i London. Noora har og fans over hele verden, men spesielt i Nederland, Øst-Europa og Tyrkia og hennes låter er streamet over 30 millioner ganger på Youtube.  

Noora Noor fikk terningkast seks i VG for sitt album «Soul Deep» og vant Spellemannpris for dette albumet som beste kvinnelige artist. Dette albumet markerte et skifte hos Noora Noor mot neosoul med sterke tråder til tradisjonell soul som passer hennes enorme stemmeprakt godt. 

Etter en god stund med stillhet er hun endelig tilbake med ny musikk denne vinteren og et utvalg konserter.

Med seg på konserten i Drammen har hun følgende musikere:
André Viervoll - Keyboards
Ingunn Dalland - Backing Vokal
Eivind Nordseng - gitar
Håkon Rasmussen - Bass
Anders Langset - Trommer

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. 
Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.