Knut Marius

Turbo Tour Volum II

NY KONSERT I 2023 TILGJENGELIG HER.

Grunnet dagens tiltak er det besluttet å avlyse dette arrangementet. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til to måneder.  

For mer informasjon om vår koronastatus og refusjon, se her.

----

Vi presenterer Knut Marius, en entertainer uten like og vinner av Stjernekamp 2020. Nå med nytt album på norsk og releaseturné vinteren 2022!

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnert store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet.
Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene.

Publikum vil selvfølgelig også få høre et utvalg fra Knut Marius favoritter fra Stjernekamp og hits fra tidligere utgivelser. 

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå en sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen,
og vi unner alle en lytt på resultatet! Hør og se musikkvideo til « Kan du hjelpe me å hjelpe» og  «He du prøvd å elske» eller den nyeste singelen «Ærlig» 

Sjekk tilbakemeldinger fra arrangører fra turné 2021:

  «..kvelden i kveld i Hovshall overgår det meste. Kanskje alt. Vi snakker om kongerikets sterkeste stemme. Folk var bergtatt fra første tone. Og helt utslitt etterpå. «Jeg har tørket tårer og klappet i halvannen time,» var det en
som kom bort til meg og sa. «Verdensklasse,» sa en annen. Det er kvelder som dette man jobber for. Kvalitet og begeistring hånd i hånd. Glede og kribling i hele kroppen.
Ole Magne Ansnes, kultursjef Sunndal

«..Gåsehuda har ikkje forsvunne endå, for ein utruleg bra konsert!! Knut Marius og bandet leverte frå a til å, publikum var heilt i ekstase og stemninga var omtrent som om der var 300 og ikkje litt under 100 gjestar..( Korona ). Vi vil gjerne rekke å få Knut Marius med band tilbake til Ørsta kulturhus. Må også få legge til at det var svært trivelege folk å ha på besøk hos oss dette, usedvanleg blide og hyggelege heile tida. Kjekt! Tusen takk for ypparleg samarbeid!
 Janne M.G. Skarstein, Ørsta Kulturhus

«.... Det vart ein super konsert. VERDENSklasse med denne gjengen her! For eit band og for ein vokalist. Frå Queen, soul, eigne låter og til opera. Folk var overbegeistra og blanke i augo då dei kom ut etter 3 ekstra nummmer.
Halstein Kurseth Einingsleiar kultur Sykkylven 

Knut Marius Djupvik med sitt fantastiske band, gjorde en helt spektakulær bra konsert i Frøya kulturhus, forrige torsdag. Jeg har aldri fått så gode tilbakemeldinger på en konsert før, siden vi åpnet kulturhuset i 2014. Dette er faktisk noe av det aller ypperste vi noen gang har hatt på scenen her hos oss – og vi har hatt det aller meste. Du må hilse Knut Marius å si at han har gjort et dypt inntrykk på de 100 heldige frøyværingene som fikk anledning til å overvære konserten.
Håvard Dyrø Avdelingsleder Frøya kulturhus

På scenen:
Vokal: Knut Marius Djupvik:
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.