Rock The Night

+ Paradis City og Reckless

Velkommen til en kveld med hyllest av storheter. Reckless, Paradis City og Rock The Night inntar Klubbscenen. 

Rock The Night - Europe tribute
Vi er Rock The Night, første og eneste norske Europe-tributeband, bandet ble dannet i 2017 og har siden første konsert, som ble holdt på Gamla i Oslo, gjestet diverse scener rundt om i Norge, blant annet i Trondheim, Oslo, Drammen, Stavanger og Bryne. Bandet består av erfarne musikere fra ulike band i Norge. Vi leverer Europe slik de var i storhetstiden på 80- og 90-tallet og i original utgave. Europe var et av de største «hardrockbandene» på slutten av 80-tallet og havnet på listene verden rundt med låten The Finale Countdown, som også var på topp i 26 land på et tidspunkt.

Paradise City - Guns n Roses tribute.
Paradise City er ett av svært få autentiske Guns n Roses tribute band i Europa. Bandet består av fem rutinerte musikere, som virkelig vet hvordan de skal levere det orginale Guns n Roses soundet. Bandet har bla. gjort stor suksess på ROCK THE BOAT, Harley Davidson Cruise, Hard Rock Cafe (før og etter Party når G n'R gjestet Oslo sist) + utallige steder rundt omkring.

Live-settet består av de mest kjente GnR låtene... PARADISE CITY, WELCOME TO THE JUNGLE, DON`T CRY, LIVE AND LET DIE....og fokuserer på materiale fra Appetite for Destruction og Use Your Illusions albumene + noen til fra samme periode som feks. fra albumet Lies.

Reckless - Bryan Adams tribute
Reckless er et Bryan Adams tributeband som leverer slagere som alle har hørt før. Bandet er relativt nytt og består av erfarne musikere som har spilt i andre band tidligere. De spiller låter som byr opp til allsang.

20:00: Reckless 
20:55: Paradis City
22:10: Rock The Night 
Konsert ferdig ca. 23:10.

Dørene åpner 19:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.